Uitstap naar Londen met Luxair maart 2024

Samen met IMA, International Management Assistants, konden we deelnemen aan een exclusieve trip naar Londen, een stad vol geschiedenis en moderne flair, en dit alles werd ons aangeboden door Luxair. Nogmaals hartelijk dank voor de uitnodiging!

We verzamelden om 7.45 uur in de luchthaven van Deurne. Er bevindt zich een parking recht tegenover de inkomhal van de terminal waardoor het er probleemloos parkeren is. Ook met het openbaar vervoer is deze luchthaven gemakkelijk te bereiken.

Op de website van Luxair of de luchthaven van Deurne kan men de meest recente informatie over vluchten van Deurne naar Londen raadplegen. Deze luchtvaartmaatschappij biedt reeds geruime tijd meerdere keren per week vluchten aan van Deurne naar Londen waardoor de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk snel bereikbaar geworden is voor zakenreizigers en toeristen. De vluchttijd bedroeg ongeveer 45 minuten. De vlucht zelf verliep vlekkeloos onder het genot van een lekkere muffin en een aangeboden drankje.

Na aankomst rond 10 uur lokale tijd werden we verwelkomd door de IMA UK delegatie. Via de underground bereikten we na een korte wandeling de waterbus. Deze bracht ons tot bij de Londen Gate Bridge.

Vandaar bereikten we na een wandeling van een 10-tal minuutjes het schitterende May Fair, Radisson Collection Hotel, één van ’s werelds meest luxueuze hotels. Gelegen in het hart van Mayfair, één van de meest prestigieuze wijken van de stad.

Bij aankomst werden we verwelkomd in de prachtige lobby met eigentijdse kunstwerken en stijlvolle meubels die een sfeer van luxe uitstralen. In de theaterzaal werd ons door het eventteam een korte uiteenzetting van de geschiedenis van het hotel gegeven. Uit het getoonde promofilmpje viel af te leiden dat het May Fair Hotel, onderdeel van de Radisson Collection Group, een ongeëvenaarde mix van elegantie, comfort en een uitmuntende service aanbiedt.

Voor het bezichtigen van de stijlvolle kamers werden we in groepjes ingedeeld. De kamers en suites van het hotel zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een oase van rust aan te midden van deze bruisende stad. Van weelderig beddengoed tot ultramoderne voorzieningen in de kamers, elke kamer is ontworpen om comfort en luxe te bieden aan de (soms ook wel bekende) gasten.

Tijdens de rondleiding werden de culinaire hoogstandjes van het hotel aangeprezen en kregen we een beeld van het gastronomisch aanbod van het May Fair Hotel. Er zijn ook verschillende bars en lounges waar gasten kunnen ontspannen en genieten van heerlijke cocktails en wijnen.

Daarnaast biedt het hotel ook uitgebreide faciliteiten voor ontspanning en verwennerij aan. Gasten kunnen zich laten verwennen in de spa ruimte van het hotel, een verfrissende duik nemen in het binnenzwembad of genieten van een work-out in de ultramoderne fitnessruimte.

Er werd ons na de rondleiding een verfijnde lunch aangeboden.

Bij deze willen we het May Fair Radisson Collection hotel van harte bedanken voor hun gastvrijheid! Het hotel, gelegen in hartje Londen, biedt alles aan wat men nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf tijdens een romantisch weekend of een zakenreis.

Na de lunch hadden we nog ongeveer een uurtje de tijd om rond te lopen in de Britse hoofdstad en konden we nog snel de betoverende buurt Mayfair ontdekken. Met zijn mooie verfijnde winkels, prachtige etalages, gezellige parken en culturele gebouwen zorgde dit voor ons allen voor een onvergetelijke ervaring.

Om 17 u plaatselijke tijd vlogen we terug naar Antwerpen met Luxair.

We hebben echt van een zalig dagje genoten, waarvoor hartelijk dank aan Luxair en het Radisson Mayfair Hotel voor het aanbieden van deze belevenis. Ook een dank je wel aan de collega’s van IMA voor een gezellige dag samen! Deze dag heeft zeker bijgedragen aan de bewustwording hoe belangrijk het wel is om samen te werken en de professionele ontwikkeling van het management ondersteunend personeel te bevorderen.