Over ManAs

analytics woman

ManAs?

ManAs? Da’s een informeel netwerk van management assistants. Kort gezegd zijn we een management assistants club waar netwerken de rode draad vormt. Ongeveer elke maand organiseren we een activiteit. Dat kan een lezing, een workshop of een interactieve voorstelling zijn. Assistants maar ook sympathisanten en studenten komen samen en leren iets nieuws bij. Netwerken op een ongedwongen manier door te leren over de laatste trends, weetjes en tips uit verschillende vakgebieden.

Van innovatief ondernemen tot geurmarketing, van een bezoek aan een recyclagebedrijf tot ontslagrecht. Heel diverse topics, telkens met een mix van informatie en leergierigheid. Zo hebben we al Herman Van de Velde, Petra De Sutter, Rudi Vranckx, Saskia Van Uffelen en de Amerikaanse Bonnie Low-Kramen over de vloer gekregen.

socializeIn 1973 ontstond ManAs. In 2023 had ManAs dus 50 jaar op de teller. Maar nog steeds jong van geest. Gestart als ‘directiesecretaresseclub’ door enkele gepassioneerde secretaresses uit het Antwerpse. Zij zagen de opportuniteit om gelijkgestemde zielen samen te brengen in een professioneel platform. In 2000 werd de netwerkclub omgedoopt tot ‘Management Assistants Club’ tot wat het vandaag is: ManAs.

ManAs, da’s ideeën uitwisselen met andere assistants, sympathisanten en studenten. Da’s ook je eigen persoonlijke ontwikkeling uitbouwen. Netwerken en gezellig een babbeltje slaan na de activiteit. Maar altijd huiswaarts keren met nieuwe inzichten, ideeën én contacten. We zijn een netwerkclub die collegialiteit en een ongedwongen sfeer ambieert. Antwerpen is onze vaste stek. Leuke locaties zoals hotels of andere mooie plaatsen in het Antwerpse zijn dus onze uitvalsbasis. Bij ManAs zijn deze partners erg belangrijk. Een mooie win-win voor beide partijen.

Management AssistantManAs, da’s ook een voordelige netwerkclub. Word je lid, dan betaal je slechts € 110,00 per jaar. Je geniet dan van 10 activiteiten op leuke locaties. Sympathisanten betalen € 18,00 per activiteit die ze bijwonen. Studenten? Die hebben een extra streepje voor bij ons. Zij betalen slechts € 28,00 per jaar of € 8,00 per activiteit.  Lees hierover meer bij lidmaatschap.

Nieuwsgierig? Word dan snel lid en schrijf je hier in.

Heb je vragen? Of wil je als toekomstige partner meer info over ManAs en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons.

Benieuwd naar het team achter ManAs? Klik hier en ontdek het bestuursteam.