Raad van bestuur

ManAs raad van bestuur

Hanna Schoepen

Hanna Schoepen

Secretaris

Tijdens mijn studententijd kwam een vriendin toevallig op de ManAs website terecht. Netwerken en luisteren naar interessante sprekers: het leek ons de ideale combi. We besloten dan ook om de eerstvolgende activiteit bij te wonen. Daar werden we hartelijk ontvangen en kort daarop zijn we lid geworden.
Sinds 2015 ben ik in het bestuur en sta ik samen met Isabel in voor de marketing en communicatie. Ik neem de functie secretaris op mij sinds 2018.  In het dagelijkse leven fitness en jog ik graag en kan ik genieten van lekker eten!

Een vraagje ?

Annick Boeynaems

Annick Boeynaems

Voorzitter

Ik zocht in 2009 een leuk netwerk en kwam zo terecht op de website van ManAs. Annemie Tempst, onze voormalige voorzitter, liet me direct welkom voelen op de testactiviteit. Ik werd dus snel lid. Enkele maanden later had het toenmalige bestuur nood aan hulp en heb ik de stap gezet naar het bestuur. Sinds 2016 ben ik voorzitter.
Ik ben Commercial Officer Vlaanderen bij Private Banking van Bank Degroof Petercam en combineer dit met leadmanagement waar ik dan weer nauw betrokken ben bij de afdeling marketing. In het weekend wandel ik graag met mijn man. Af en toe eens een reisje of een nieuwe culinaire hotspot ontdekken, daar kan ik ook echt van genieten.

Een vraagje ?

Valérie De Decker

Valérie De Decker

Penningmeester

In 2015 fusioneerde mijn werkgever met de werkgever van Annick Boeynaems. Zij heeft me toen met ManAs laten kennismaken. Een jaar later heb ik me lid gemaakt en ben ik actief beginnen deelnemen aan de activiteiten. Recent maak ik ook deel uit van het bestuur.

Ik het dagelijkse leven ben ik Assistente Private Banking bij Bank Degroof Petercam. Ik voer de administratie uit voor onze cliënten en werk voor verschillende Private Bankers.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een goede film. Tegen een weekendje weg of een reisje zeg ik zeker ook geen nee.

Een vraagje ?

Isabel De Wit

Isabel De Wit

Marketing en Communicatie

Hoe ik ManAs heb leren kennen? Ik zag op LinkedIn toevallig een post over de volgende activiteit van ManAs. Met als onderwerp … netwerken. Ik besloot ernaar toe te gaan en het was een geslaagde avond. Dat was het startschot van mijn lidmaatschap.
Sinds 2017 zit ik mee in het bestuur en leid ik samen met Hanna de marketing en communicatie in goede banen. Ik studeerde Office Management, ben marketing en sales assistant en schrijf graag. Ongeveer elke maand pen ik een blogtekst neer voor We Assist You, het interactief assistant platform van Secretary Plus. Op zaterdagvoormiddag ben ik ook vrijwilliger bij de Dierenbescherming in Mechelen.

Een vraagje ?

Wij zoeken…

Wij zoeken…

Jou

 

Jij? Wil je maar wat graag het ManAs bestuursteam vervoegen? Zin om mee ManAs vorm te geven? Contacteer dan één van de bestuursleden of stel je kandidaat tijdens de algemene vergadering!