The Traveling Job

The Traveling Job is een hotel & venue matchmaking agency.
Wij promoten enkel unieke hotels en venues in en rond België en helpen bedrijven met het sneller vinden van dié perfecte venue voor hun opkomende management meetings in het groen, een privé woning voor de perfecte teambuilding, een productlancering op de juiste plaats of een gezellig teamdiner,..

Over heel België werken wij met de leukste venues samen, die wij helpen zoeken naar nieuwe klanten. Wij kunnen al helpen vanaf 10 tot 250 personen. De hotels & venues betalen een vaste fee per maand waardoor het voor jullie volledig kostenloos is om met ons samen te werken.
Aangezien wij +15 jaar in de hotel- & eventindustrie hebben gewerkt, kennen wij the do’s & don’t van dat type meeting & besparen jullie heel wat tijd uit.
We bezorgen je een overzicht van alle mogelijkheden die passen bij jullie aanvraag & je kiest uiteraard zelf of je hier een offerte van wenst te ontvangen. Geen verplichting achteraf, je kiest zelf of je één van de venues leuk genoeg vindt om mee verder te gaan.
Indien je meer interesse zou hebben, komen wij graag eens tot bij jullie op kantoor om enkele van de venues waar wij mee samenwerken, voor te stellen.
Héél graag tot binnenkort,
Jolien Vandenhove
Managing Director
(0032)487/999.075