AYOKA

Ontdek efficiëntie in je buitenlandse zakenreizen en de luxe in je privéreizen. Dit alles met AYOKA als je reisarchitect!

Ken je dat gevoel van je boekt een reis voor je collega’s en niet enkel de zoektocht is al tijdverlies voor je maar ook al de issues die kunnen opduiken kosten je veel tijd (en geregeld ook veel geld)?  Ik denk maar aan de vele uurswijzigingen, annulaties van vluchten, reschedules van je collega’s,… Met mijn jarenlange ervaring in de reisindustrie en uitgebreid wereldwijd netwerk, beloof ik je een partnerschap met een pak minder zorgen dan die je nu hebt met alle travels.  Zo kan jij je bezighouden met de dingen waarin je écht gespecialiseerd bent!

Zelf geloof ik vooral in het belang van persoonlijke aandacht en maatwerk.  Bij AYOKA gaat het niet enkel om de bestemmingen maar ook de reiziger en de reis zelf.  Hiervoor ontwikkelde ik een online invulformulier dat elke reiziger binnen je bedrijf kan gebruiken bij een zakelijk travel request.  Zo reduceer ik ook het mailverkeer voor elk van jullie medewerkers daar alles op 1 formulier direct kan ingevuld worden.

Samen kunnen we het begrip ‘reizen’ beter definiëren binnen de muren van jullie bedrijf.