Crowne Plaza Antwerp

Het Crowne Plaza Antwerp® hotel ligt vlak bij de Ringweg R1 in het groene hart van Antwerpen op circa 30 minuten van Brussels Airport en is ideaal voor zakenreizigers. Het centrum is snel bereikbaar met bus 17 en wandelen kan in diverse parken in de directe omgeving.

Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de luchthaven is het ook een ideale locatie om te vergaderen met groepen. Ons Meeting & Events team helpt u graag met het organiseren van kleine of grote evenementen. Het uitzicht vanuit de vergaderzalen op de 16e verdieping is spectaculair en de flexibel in te richten ruimtes bij de lobby zijn ideaal voor informele bijeenkomsten. Wifi is overal in de prijs inbegrepen.

Shoppen of de stad bezichtigen kan goed met het centrum van Antwerpen zo dichtbij. Flaneer langs de Schelde of over de Grote Markt en bezoek de kathedraal. De Schuttershofstraat heeft stijlvolle boetieks en overal vindt u gezellige cafés en restaurants.

Blijf fit door een rondje te joggen in het Nachtegalenpark om de hoek of huur een fiets en verken de rest van de stad. Zwemmen of relaxen kan in het Octopus wellness-complex met een zwembad, sauna en stoombad.
Tot besluit van de dag kan u met collega’s of vrienden genieten van een welverdiende cocktail in de ANNA Living and Bar.

Crowne Plaza verwelkomt u graag, hier in ’t Stad.