Antwerp Symphony Orchestra

Het Antwerp Symphony Orchestra ontroert, inspireert en verrast als hét symfonisch orkest van België met concertbelevingen van het hoogste niveau voor een breed publiek.

Speciaal voor bedrijven en ondernemers ontwikkelde Antwerp Symphony een divers aanbod aan zakelijke arrangementen die in samenspraak op maat verfijnd kunnen worden.
Ongedwongen maar luxueus netwerken met zakelijke relaties in onze business lounge? Een meeting in onze hightech geëquipeerde muziekstudio? Een exclusieve rondleiding achter de schermen, of een meet-and-greet met onze grootste dirigenten en solisten? Het kan allemaal!

Ons orkest speelt jaarlijks meer dan 100 concerten, voornamelijk in de majestueuze gouden Koningin Elisabethzaal maar ook in andere Belgische grootsteden en het buitenland. Zowel nationaal als internationaal biedt Antwerp Symphony bijgevolg de mogelijkheid om (professionele) bruggen te bouwen, grenzen te verleggen en genodigden in alle comfort te verwonderen.

Wil je zorgeloos genieten van prestigieuze en unieke muzikale ervaringen, dan ben je bij ons in goede handen. We rollen de rode loper graag voor je uit! Contacteer ons vrijblijvend via business@antwerpso.be voor meer informatie of bezoek de bedrijvenpagina op onze website.