Mijn fiets: mijn vrij- en blijheid | auteur Isabel De Wit

2018_met de fietsIn de week stressen in het verkeer, inclusief een ommekeer en geclaxonneer. In het weekend met belgerinkel naar de winkel, familie, het vrijwilligerswerk, … Op de fiets kom ik tot rust en kan ik alle gedachten laten stromen. En wanneer je in ontspannen modus bent, krijgt je creativiteit nu eenmaal een grote boost. Zo kwam ik op de fiets al op ideeën voor nieuwe blogposts, bucket list to-do’s en een rijmpje voor het geboortekaartje van het dochtertje van een vriendin.

Mijn fiets is mijn vrij- én blijheid. Want we leven het leven in veel te hoge versnellingen. Op de fiets kies je welke versnelling je rijdt. Ook al ligt je ketting er soms eens af, je kan altijd opnieuw beginnen. Op de fiets trap ik de stress er letterlijk af, rij ik soms tegen de wind en de stroom in. Eens op de bestemming toegekomen: hoofd leeggemaakt en gratis nieuwe energie gekregen … Wat is jouw ultieme energieboost én anti-stress middel?