Dinsdag 23 april 2019 | Shift Happens : Are you change ready ?

Als assistant plan je regelmatig opleidingen in in de agenda’s van de managers. Sales trainingen, HR opleidingen, communicatietrainingen, …

Maar wanneer heb jij voor het laatst een opleiding gevolgd als assistant? De realiteit is jammer genoeg dat wij vaak worden vergeten als het op opleidingen aankomt. Terwijl wij juist een ideale doelgroep zijn. En de nood hoog is! Nieuwe kennis vergaren, frisse inzichten krijgen en netwerken op hetzelfde moment. Klinkt geweldig, toch?

Hoog tijd om eindelijk in jouw agenda een opleiding in te plannen. En welke timing is beter dan in de week van de Management Assistant Day, toch? Op dinsdag 23 april slaan Happy Mondays, Crowne Plaza Antwerpen en ManAs maar wat graag de handen in elkaar om jou een interactieve opleiding te geven met als hot topic ‘Shift Happens: Are you change ready?’ Hierbij vind je alle nodige info (wat, waar, wanneer, hoe) over deze niet te missen opleiding. Graag tot dan?!

Voordelige prijs speciaal voor jou: € 199 (1 dagtraining 09.30u-17.00u, breaks, lichte lunch, locatie en parking). Wij bieden deze leerrijke budgetvriendelijke opportuniteit aan in samenwerking met onze preferred partner het Crowne Plaza te Antwerpen.

Inschrijven of meer informatie via jordi.c@happymondays.be of 0471 70 48 96. Inschrijven kan tot 15 april 2019 met vermelding “ManAs”.

Het Happy Mondays-team, Crowne Plaza Antwerpen en ManAs