Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Linda Cappelle | Fulltime gepassioneerd

woensdag 20 oktober 2021 @ 19:30 - 22:30

Fulltime gepassioneerdGeneral manager van Bright Plus Linda Cappelle bracht haar eerste boek ‘Fulltime gepassioneerd’ uit. Nadat ze samen met haar team maar liefst 8 keer de award voor Great Place to Work in de wacht sleepte, deelt ze nu haar geheim voor dat succes.

Samen met het hele team ging ze op zoek naar een onderbouwd en herkenbaar welzijnsbeleid voor haar organisatie. Met de focus op de 5 G’s van gemotiveerde, gezonde, geïnformeerde, gelukkige en getalenteerde medewerkers bouwde ze samen met haar mensen aan een welzijnsbeleid dat werkt. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie.

 

Linda Cappelle

Nadat Linda de passie, de sfeer en de resultaten op de werkvloer merkbaar zag verbeteren, had ze nog één mooi doel voor ogen: die ervaring delen en collega-leidinggevenden een leidraad bieden om ook in hun bedrijf op een effectieve manier in te zetten op hun meest waardevolle kapitaal: enthousiaste en toegewijde medewerkers. Een visie die in de coronacrisis alleen maar noodzakelijker bleek te zijn. Het is belangrijker dan ooit om te investeren in jouw mensen. Net in woelige tijden maken goede zorgen, een open en transparante communicatie en een hecht teamgevoel echt het verschil.

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
woensdag 20 oktober 2021
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bright Plus Antwerpen
Berchemstadionstraat 76
Berchem, 2600 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie