Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leen Dendievel | Ongehoord! Asem

donderdag 18 november 2021 @ 19:30 - 22:30

Hauteursfoto Leen Dendievelet grote publiek kent Leen Dendievel voornamelijk van haar rol als Kaat Bomans in “Thuis”. Maar Leen is niet enkel actrice. Ze behaalde ook een diploma als assistent in de Psychologie én is een talentvolle schrijfster. Als auteur debuteerde ze met het boek “Hard” over het taboe rond liefdesverdriet. Later schreef ze het boek “Asem” dat handelt over een thema waar we allemaal wel eens in meer of mindere mate mee te kampen krijgen, namelijk angst.

De onzekerheid bij een presentatie die je moet geven, nieuwe taken die je met knikkende knieën aanvaardt of je eerste werkdag bij een nieuwe werkgever. Het angstzweet breekt ons allemaal wel eens uit. Of erger, het verlamt ons.

Leen gaat met ons op zoek naar de oorzaak van paniekaanvallen. Wat gebeurt er in je hoofd en wat kan je er aan doen? Een boeiende uiteenzetting om terug tot rust te komen. ‘Asem’: over angsten en de strijd tegen paniekaanvallen.

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

 

Om dit evenement in veilige omstandigheden te organiseren, vragen wij alle genodigden om een Covid Safe-certificaat (bewijs van volledige vaccinatie, negatief testresultaat of recent herstel van Covid-19) voor te leggen. Via de app CovidSafe.be kunt u dit certificaat downloaden.

 

button_inschrijven

Asem - Leen Dendievel

Gegevens

Datum:
donderdag 18 november 2021
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bluepoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
Berchem, Antwerpen 2600 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)3 280 45 11
Bekijk de site van Locatie