Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feest! | Viering ManAs 50 jaar

zaterdag 23 september @ 13:30 - 22:00

Beste ManAs-lid, sympathisant,

Binnenkort is het zover: dan vieren we samen de feestelijke verjaardag van ManAs.  50 mooie jaren, dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan!  Een belangrijke mijlpaal als je ’t ons vraagt!

We delen graag hieronder de verdere details van deze feestdag:

Wanneer?  zaterdag 23 september
Ontvangst: 13.30 u – 14.00u
Voorziene einde: +/- 22.00u
Locatie: Molenstraat 54, 2018 Antwerpen
Parkeren: in de omliggende straten of  Indigo parking De Nationale Bank, Frankrijklei 166. Van daaruit is het tien minuutjes wandelen.

Onze feestplek is de knappe verborgen parel The Mills in Antwerpen. Een nieuwe locatie, deed recent zijn deuren open. Jij bent er dus nog niet geweest. Hoog tijd om deze kanjer te ontdekken! Modern, hip, gezellig, bijzonder: ideaal voor ons gouden jubileum!

Wat hebben we in petto?

Je kan rekenen op een goedgevulde dag met de nodige toeters en bellen.

We ontvangen jou hartelijk met een glaasje en laten jou genieten van onze ManAs-feesttaart. We blikken samen terug op de afgelopen halve eeuw.

Vervolgens krijgen we een inspirerende uiteenzetting van een topspreekster.

Nadien dompelen we jou samen met de andere feestvierders onder in verschillende workshops. Creatieve sessies waarin je telkens iets bijleert, proeft, ontdekt,… Alle zintuigen worden verwend!  We nemen op tijd en stond een pauze om de dorst te lessen.

Op deze feestdag word je ook verwend met verschillende cadeaus. Dat klinkt nu misschien nog mysterieus, maar weet dat we jou niet met lege handen naar huis laten gaan! Leuke en verrassende attenties staan alvast te popelen om uitgepakt te worden door jou! Op deze glamoureuze feestdag hebben we dus enkele verrassingen…
Tip: we zorgen voor een sprankelend, schitterend accent als rode draad 😉.

Een muzikaal intermezzo zal alvast voor de juiste sfeer zorgen. ’s Avonds voorzien we culinaire verwennerij in de vorm van een walking dinner, om deze belevingsdag in stijl af te sluiten. Zit je liever neer? Geen zorgen, er zullen ook stoelen zijn.

Er is maar één ding dat jij die dag hoeft te doen: genieten! Wij zorgen graag voor al de rest en organiseren met veel plezier het programma en dat tot in de puntjes (zoals je van ons gewend bent).

Inschrijven

Voor deze feestdag vragen we een totaalbedrag van 85 euro. In ruil geniet je dus van bovenstaande: een mix van ontdekken, hapjes en drankjes, cadeaus, genieten en dat alles in een uniek kader.

 

Had je dus al jou voorinschrijving in orde gebracht en al € 20 gestort, dan dien je nog € 65 te storten. Herbevestig nog even jou inschrijving via de button.

Was je nog niet ingeschreven? Dan verwachten we nog € 85.  

Ook jouw partner is van harte welkom! Bij bovenstaande inschrijving kan je dit eveneens aanduiden. Je mag dus zeker met twee aanschuiven aan de feestdis.

 

Klink, eet en feest jij met ons mee? Geloof ons: dit gouden jubileum wil jij niet missen!

 

We zien alvast graag jouw inschrijving en betaling tegemoet! En dit vóór 5 september.

Met glitterende groeten,

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 23 september
Tijd:
13:30 - 22:00