Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bieke Ilegems | ‘Fuck(ing) perfect’

dinsdag 17 oktober @ 19:30 - 22:30

Bieke Ilegems acteert, presenteert op podia en op televisie, is nieuwsanker, modereert een politiek-maatschappelijk debatprogramma, duikt weleens op in panels en andere BV-achtige dingen, doet stemmenwerk, schrijft boeken waarin ze zich -dixit Bieke zelf – “in haar blote poep zet”, heeft mee een kledingcollectie ontworpen, heeft een YouTube-kanaal waarin ze yogafilmpjes post, kan zichzelf influencer noemen en begeleidt weldra haar eerste yoga-retreat. Ze is dus allerminst ‘in één hokje’ te plaatsen!

Bieke geeft ons met veel plezier inspiratie voor een leven vol zin, ziel en sprankel. Een uiteenzetting over ‘PPP’: Perfectionisme, Pleasen en Prestatiedrang. Over (jezelf toestaan af en toe eens te) crashen, vechten, dansen, voelen, jaloezie en stemmen in je hoofd temmen. Over fun zonder fun-ctie, over een lichtje zijn, durven te stralen, complimenten aanvaarden, over vol leven met zin en ziel en sprankel. Over soultribes, heksen-toestanden, selflove tanken en jezelf omarmen zoals je bent: perfect imperfect. ‘Fuck(ing) perfect’! Het gaat over het leren omarmen van ons messy maar magische leven.

De meeste mensen kennen het wel: onzeker zijn, je niet goed voelen, angst hebben om te falen, de (zelfopgelegde) druk ervaren om perfect te moeten (of te willen) zijn en alle frustraties die daarmee gepaard gaan. Bieke worstelt hier ook mee, maar neemt geen genoegen met een kabbelend leven.

Ze streeft naar de ultieme expressie van wie ze is, ze wil haar eigen stem vinden en haar eigen stempel drukken op wat ze onderneemt. Ze wil leren hoe ze zichzelf liefdevoller kan omarmen. In al haar perfecte imperfectie. Zonder pardon. Daarom groef ze voor het gelijknamige boek diep in zichzelf en zocht ze naar een manier om messy te aanvaarden of om te zetten in magisch. Dit boek is haar ‘work in progress’, zoals ze zelf ook is.

Bieke wil mensen die vast lijken te zitten in hun leven en voortdurend in rondjes draaien door twijfels, angsten, een gevoel van leegte, minderwaardigheid, lusteloosheid en een gebrek aan zelfliefde helpen. Ze wil hen inspireren met verhalen, ervaringen en concrete tips om weer zin, ziel en sprankel in hun leven te krijgen. Zo kunnen ze het beste in zichzelf naar boven halen en hun leven ten volle be-leven. Zonder alle antwoorden te kennen. Het leven zoals het kan is en zoals het kan zijn: Fuck(ing) Perfect! Messy, maar magisch.

 

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 oktober
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon
0496251718
E-mail
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locaties

Tbc

Godefriduskaai 16
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps