NCOI Learning

Opleidingen voor iedereen

Eenheidsworst heeft geen zin. Opleidingen werken alleen als ze geschikt zijn voor je kennisniveau en voor de fase van je carrière waarin jij zich nu bevindt.

Daarom geven we heel veel verschillende opleidingen, op uiteenlopende niveaus en in tal van kennisdomeinen:

Finance, Tax & Accounting, Legal, Sales, Marketing & Bedrijfscommunicatie, IT & Project- en procesmanagement, Business & People management, Secretariaat & Management support, Professional Skills en nog veel meer.

 

Focus op kwaliteit

We dragen al 10 jaar het Qfor label, wonnen 3 keer de prijs voor Best Learning & Development Company tijdens de HR Excellence Awards en hebben tal van certificaten van beroepsverenigingen. We zijn ook erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Stuk voor stuk bewijzen dat je van ons kwaliteit krijgt. En toch zijn die prijzen en erkenningen niet wat wij het belangrijkst vinden. Wij worden warm van de 95% tevredenheid bij onze klanten. Want als meer dan 9 op de 10 mensen die bij ons een opleiding volgden, zeggen dat ze er veel sterker uitgekomen zijn, dan wil dat toch iets zeggen.

Eén doel: Jou sterker maken


Onze opleidingen willen je helpen om beter te worden. Een betere specialist, een betere management assistent, manager, zaakvoerder, marketeer, jurist, … Zelfs een beter team. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat sterke mensen sterke organisaties maken.