Betty & Albert Gifts

Ontdek Betty & Albert Gifts: Jouw partner voor bijzondere attenties!

Bij Betty & Albert Gifts draait alles om het creëren van hartverwarmende momenten voor jouw bedrijf.

Onze passie? Het samenstellen van originele, duurzame attenties en geschenkboxen voor elke gelegenheid: verjaardagen, beterschap, feestdagen, jubilea, een pensioen of een andere reden om te vieren? Met een vleugje magie en een afwerking tot in de puntjes, maken wij van elk geschenk iets buitengewoons.

Wij geloven in lokale, duurzame producten en begeleiden jouw project van idee tot levering. Onze attenties bevatten het beste van België, met een duurzaam tintje dat onze planeet koestert. Personalisatie staat centraal, met jouw logo en persoonlijke boodschap op elk geschenk. Van 1 stuk tot 1.000 stuks, elk geschenk draagt jouw stempel. Sociale betrokkenheid ligt in ons hart; we werken samen met Rozemarijn vzw en de hulpgevangenis van Leuven. Onze zorg voor de planeet gaat verder dan woorden. We verpakken met liefde in ecologische en recycleerbare materialen. Bovendien zijn onze attenties zijn niet alleen geschenken, maar ook een ervaring. Prachtig verpakt, gedecoreerd in thema en afgewerkt met confetti. Een fantastische unboxing experience is gegarandeerd! Ons team van vier gepassioneerde vrouwen zet zich elke dag in om jou te ontzorgen. Wij houden van persoonlijk contact. Een speciaal project, een super korte deadline of op zoek naar een uniek idee? Bel ons gewoon op of stuur een mailtje. Wij denken graag met je mee! Of het nu Sinterklaas, Pasen, eindejaar, jubilea, beterschap of gewoon een reden om te vieren is, wij hebben het perfecte geschenk.

Bezoek onze website en ontdek de schatkist aan mogelijkheden. 

Maar laten we eerlijk zijn, een persoonlijke ontmoeting is altijd bijzonderder. Daarom komen wij ook graag persoonlijk bij jou langs samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bekijken.

Betty & Albert Gifts – Waar attenties herinneringen worden.