Activiteit December 2022

In het knappe hotel kasteel Solhof in Aartselaar zat de sfeer meteen goed. Dankzij de oppeppende deuntjes die we doorheen de avond te horen kregen, maar zeker ook dankzij de locatie waar we vertoefden. Super mooi hotel, gezelligheid troef. En dankzij House of Drinks genoten we van een heel lekker niet-alcoholisch drankje én succulente klassewijnen.
In de laatste maand van het ManAs jaar 2022 trakteerde Karel Michiels ons op een nostalgische muziektrip. We gingen met z’n allen terug naar ‘de gouden jaren’. En dansten nét niet ’tot morgenvroeg’. De paso doble, de chachacha, galabals, Jo Leemans, Vlaamse crooners: ze passeerden allemaal ludiek de revue. Ray Franky oftewel de ‘Julio Iglesias van zijn tijd’, rock-‘n-rol, la Bamba, de leuze “zonder slows geen deftig bal”,… Een lief zoeken gebeurde ook op die bals trouwens, moest je er nog aan twijfelen. En de jaren ’70? Dat waren hoogdagen voor nummers die vandaag nog steeds evergreens zijn.
Zoveel is er niet veranderd in al die jaren: er gaat nog altijd niets boven live muziek. Denk maar aan Coco Jr. En de gouden regel van die gouden jaren, en van nu? “De simpelste liedjes werken het best”. Laat nu maar die zon in je hart!