7 toppers uit de boekenkast van ManAs | Auteur Isabel De Wit

Pure fitness voor het brein, een stevige work-out na het werk of tijdens het weekend. Dat is lezen in een notendop! Maar we (ik spreek alvast ook voor mezelf) doen het veel te weinig. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. En je hoeft het niet altijd ver te zoeken. Neem nu onze gasten van de vorige uiteenzettingen en voeg daar dan de spreekster van februari aan toe. Resultaat? Een bonte mix van feelgood-, must-reads en inspiratieboeken! Veel leesplezier met deze zeven toppers uit onze boekenkast!

‘Veerkracht’ | Aagje Vanwalleghem

Hét boek voor iedereen die een droom heeft en bereid is om hard te werken, af te zien, doelen te stellen, pijn te verdragen en toch door te gaan.

‘Be the Ultimate Assistant: A celebrity assistant’s secrets to working with any high-powered employer’ | Bonnie Low-Kramen

Een paperback vol tonnen inspiratie, tips en tools voor de Mega Mindy’s onder ons: de MA’s!

 

‘Waarom wij vreemdgaan en parachutespringen, Ons onbegrijpelijke brein’ | Luc Swinnen

Wist je dat er een reptiel in ons brein zit? Wanneer onze emoties sterker worden dan ons redeneringsvermogen, beïnvloedt dat erg ons gedrag, met alle gevolgen van dien. Dokter Swinnnen neemt ons a.d.h.v. 40 concrete cases mee in de mechanismen van onze grijze massa…

‘De kasteelmoord, kroniek van een aangekondigde dood’ | Faroek Özgünes

Een op zijn zachtst gezegd lijvig boek over de meest geruchtmakende moordzaak in België van de afgelopen jaren.

‘De etiquettebijbel’ | Brigitte Balfoort

De Vlaamse autoriteit inzake etiquette beschrijft uitvoerig alle etiquetteregels voor zowel de doorgewinterde zakenman als de pas afgestudeerde assistant.

‘Onlife. Hoe de digitale wereld je leven bepaalt’| Katleen Gabriels

We zijn enorm verbonden met het internet, worden steeds intenser gevolgd door allerlei bedrijven en monitoren (denk maar aan je smartwatch) ons te pletter… Wat zijn de gevolgen inzake ethiek?

‘Wij nemen het heft in handen’ | Yasmien Naciri

Iedereen heeft een mening over de diverse samenleving, Yasmien doet er wat mee. Ze stelt onverwachte vragen, wijst ons op ingebakken vooroordelen en toont ons de mogelijkheden in deze steeds veranderende wereld. Laten we dus het heft in eigen handen nemen!