Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene vergadering | Chrisje Stultiens – ‘Proficiat met uw burn-out’

maandag 13 februari 2023 @ 19:30 - 23:00

Chrisje StultiensGoede gewoontes zijn er om in ere te houden: ook dit jaar houden we een korte maar bondige Algemene Ledenvergadering. We informeren onze leden graag over het reilen en zeilen van onze management assistants club. Met een blik op de financiën van onze vzw, een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het programma van hét feestjaar 2023 hebben we hiermee de vaste ingrediënten voor een hopelijk geslaagde cocktail.

Vervolgens krijgen we Chrisje Stultiens van XPO Antwerp (we waren met onze ‘Art by ManAs’ in mei 2022 bij haar te gast) over de vloer. Zij zal ons haar persoonlijk verhaal vertellen. Een dame met pit als je de titel van haar uiteenzetting leest…: ‘Proficiat met uw burn-out!’

Chrisje zal openhartig over haar burn-out praten, het was voor haar een echte ‘life changer’. “Het beste wat me kon overkomen.” Wat maakt dat je in een burn-out terecht komt? Hoe (re)ageren lichaam en geest ? Hoe voelt dat dan? Hoe detecteer je mogelijke oorzaken? Kan je het voorkomen? Welke impact creëert een burn-out op jouw relatie? En kan je er aan sterven? Chrisje zal met ons ook een oefening doen zodat de avond een interactieve toets krijgt.

 

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
maandag 13 februari 2023
Tijd:
19:30 - 23:00

Organisator

Management Assistant club
Telefoon
0496251718
E-mail
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

NH Collection Antwerp Centre
Pelikaanstraat 84
Antwerpen, Antwerpen 2018 België
+ Google Maps
Telefoon
+3234460330
Bekijk de site van Locatie