Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering | Linda Deijnckens | Ergo Comfort – De gezonde ergonomische werkplek

dinsdag 20 februari @ 19:30 - 23:00

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we onze Algemene Ledenvergadering. Een overzichtelijke blik op de financiën van onze vzw, een dankbare terugblik op het afgelopen jaar en een warme vooruitblik op het programma van 2024 zijn hierin de vaste ingrediënten.

Aansluitend worden we getrakteerd op een boeiende uiteenzetting van Linda Deijnckens. Linda wie? Linda is het centrale aanspreekpunt bij vragen over ergonomische werkplekken. Zij beantwoordt deze met veel plezier én komt graag bij jou langs op locatie om de status van je werkplek onder de loep te nemen. Ze is een… self-made expert, enthousiast en gedreven, gefascineerd door de mens en beweging, steeds op zoek naar nieuwe inzichten en innovatieve producten en tot slot nieuwsgierig naar duurzame, milieuvriendelijke materialen. Ze zorgt voor ergonomisch advies en oplossingen en is een werkplekcoach.

De intrede van de laptop of computer heeft destijds het hele kantoorlandschap grondig veranderd. Heel wat werkposten zijn niet aangepast aan deze evolutie, met als gevolg dat heel wat nek- en rugklachten en andere overbelastingsletsels de kop op steken. Het gevolg? Het aantal langdurig afwezigen gaat sinds de aanvang van het digitale tijdperk in stijgende lijn omhoog. Ergonomie op de werkvloer is dan ook een topic dat steeds sterker leeft, zowel bij werkgevers als bij werknemers. Investeren in een ergonomische werkplek is niet langer een overbodige luxe.

De voordelen van ergonomisch werken? Het succes van elke organisatie staat of valt bij de prestaties van haar werknemers. Het is daarom belangrijk om te investeren in een gezonde, comfortabele werkplek. Ergonomie heeft namelijk een directe impact op de preventie van beroepsziekten. Zoals de Romeinen het zouden zeggen: mens sana in corpore sano want: gemotiveerde werknemers, een hogere productiviteit, een gezonde bedrijfscultuur en een lager ziekteverzuim. Deze uiteenzetting zal bol staan van tips & tricks om van onze werkplek een ergonomische aangename plaats te maken!

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 20 februari
Tijd:
19:30 - 23:00

Organisator

Management Assistant club
Telefoon
0496251718
E-mail
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel ’t Sandt
Zand 17-19
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 3 232 93 90
Bekijk de site van Locatie