Een nieuw jaar, een nieuwe start

En … we vliegen erin. 2018 is het startschot van het 45-jarig bestaan van ManAs. Reden genoeg om te vieren. En met een propere lei te beginnen. Een gloednieuwe website. Een goed voornemen dat we alvast nagekomen zijn. Want deze tijd van het jaar, krioelt het van de goede voornemens. Januari is de beloftemaand. Om deze beloftes dan in de periode die volgt, na te komen.
Voor ons is januari alvast geslaagd begonnen. We hebben deze gloednieuwe website met jullie gedeeld. En ook het nieuwe jaarprogramma is uit de doeken gedaan …
2018 wordt ons speciaal jaar. 45 jaar geleden begon het allemaal met de secretaresseclub. Enkele enthousiaste secretaresses uit het Antwerpse engageerden zich om een netwerkclub op te richten. Dankzij hen vieren we dus dit bijzonder jublieum.
Wat staat er vast? Dat we je nog niet alles gaan verklappen. Maar wees gerust: we gaan dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan.
Ook ga je op deze website elke maand een nieuwe ManAs blogpost lezen. Nog zo’n goed voornemen…
Wat zijn jouw goede voornemens? Wordt het ook zo’n bijzonder jaar voor jou? Laat het maar gewoon op je afkomen en geniet ervan!
Het ManAs bestuur