Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeg het met bloemen | Een fleurige workshop als jaarafsluiter

dinsdag 14 december 2021 @ 19:30 - 22:30

InnoVita… De naam zegt het zelf : Inno : nieuw – Vita : leven => een nieuw leven.

Anita Dierckx werkte meer dan 30 jaar voor de energie multinational Engie waar ze heel wat rollen heeft vervuld (marketing, sales, proces verbetering, change management, business development, innovatie management, interne communicatie, event management). Sinds 2017 is ze als freelancer aan de slag voor o.a. Living Tomorrow en Duval Union. Momenteel is ze nog steeds actief als innovatie & marketing expert voor Bedenk.

Innovita bloemenworkshop

Sinds een dikke twee jaar is ze ook gestart met workshops ‘creatief met bloemen’ waar ze op een innovatieve manier het creatieve bij iedere deelnemer naar boven haalt. Op het einde van de rit keert iedereen huiswaarts met een uniek bloemwerk met een verhaal.

In dé gezelligste maand van het jaar organiseert Anita dan ook samen met ons een fleurige workshop: we gaan een mooie creatie maken die tot de verbeelding spreekt. En zetten zo onszelf letterlijk in de bloemetjes!

button_inschrijvenManAs leden: €10 euro (materiaal)| sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 10,00

Inschrijvingen zijn afgesloten

Om dit evenement in veilige omstandigheden te organiseren, vragen wij alle genodigden om een Covid Safe-certificaat(bewijs van volledige vaccinatie, negatief testresultaat of recent herstel van Covid-19) voor te leggen. Via de app CovidSafe.be kunt u dit certificaat downloaden.

Gegevens

Datum:
dinsdag 14 december 2021
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Parochiecentrum Bergheem
Lodewijk de Koninckstraat 12
Berchem, Antwerpen 2600 België
+ Google Maps