Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Try-out’ nieuwe show Arnout Van den Bossche ‘Kleine zelfstandige’ met start Algemene ledenvergadering 2022

dinsdag 15 februari @ 19:30 - 22:30

Arnout Van Den Bossche

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we onze Algemene Ledenvergadering, zij het deze keer in februari i.p.v. in de eerste maand van het jaar. Een blik op de financiën van onze vzw, een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het programma van 2022 zijn hierin de vaste ingrediënten.

Algemene vergadering ManAs 2022

 

 

 

 

 

Aansluitend worden we getrakteerd op een ‘pre-preview’ van de nieuwste show van stand-upcomedian Arnout Van den Bossche.

Arnout Van den Bossche (1974) is een Vlaamse stand-upcomedian en burgerlijk ingenieur. In 2009 was hij de winnaar van Humo’s Comedy Cup. Arnout’s bijzondere stijl is het gebruik van zijn flip-over met stiften en het dragen van een maatpak met gecombineerde das, bril en schoenen. Arnout Van Den Bossche

Na jaren voor grote bedrijven gewerkt te hebben, koos Arnout een aantal jaar geleden resoluut voor comedy en sloot hij zich aan bij de club van kleine zelfstandigen. En Arnout zou Arnout niet zijn, als dat hem niet een hoop inspiratie en inzichten zou geven, die hij graag zou vertalen op het podium om zo heel rustig richting een nieuwe show te werken. Verwacht je nog niet aan een volwaardige try-out, maar eerder aan workshops waarin Arnout heel veel uitprobeert en zelf op zoek gaat naar een nieuwe rode draad in zijn verhaal.


button_inschrijvenManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

Gegevens

Datum:
dinsdag 15 februari
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Tags:
,

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel ’t Sandt
Zand 17-19
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 3 232 93 90
Bekijk de site van Locatie