Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start van de zomer | summerdrink

woensdag 29 juni @ 19:30 - 22:30

Om de zomer goed in te zetten, organiseren we met veel plezier een summerdrink. Samen klinken op de afgelopen maanden en vooruitblikken op een deugddoende zomerbreak, dat klinkt ons alvast als muziek in de oren.
Van De Valk MechelenWe nodigen jou dan ook graag uit voor deze verfrissende drink in het mooie Van der Valk hotel in Mechelen. Voorafgaand krijgen we een rondleiding doorheen het knappe hotel met zijn rijke geschiedenis. Het is immers een uniek historisch pand dat vroeger dienst deed als zwembad, ‘Den Ouwen Dok’. Aansluitend gaan we het water op: We schepen met jou in voor een leuke boottocht op de Dijle, de levensader van Mechelen. Al varend leren we bij over de bijzondere bezienswaardigheden aan de oevers, doorspekt met wist-je-datjes en grappige anekdotes over de boeiende Mechelse geschiedenis.
Na onze ‘boottrip’ checken we terug in bij Van der Valk om getrakteerd te worden op verfrissende drankjes tijdens een gezellige netwerkreceptie. Zo zetten we een veelbelovende zomer alvast in stijl in!
Vaar je met ons mee?

 

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
woensdag 29 juni
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Van der Valk Mechelen
Rode-Kruisplein 1-4
Mechelen, 2800 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie