Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sofie Albrecht | Een introductie in de brede parfumcultuur

dinsdag 18 april @ 19:30 - 22:30

Sofie is al van kindsbeen af gefascineerd door geuren. Ze wilde graag parfumeur worden. Doorheen de jaren werd het uiteindelijk journalist, waar ze zich als beautyredactrice bij Weekend Knack verdiepte in haar passie.

Sofie ging haar horizonten verruimen in de uitgeverswereld, maar miste het schrijven en de cosmetica. Dus lanceerde ze in 2013 de beautyblog Café Cosmétique, twee jaar later volgde het boek ‘Parfumwijzer’. Om het boek te promoten, ontwikkelde ze een alter ego: als Parfumdokter geeft ze parfumconsultaties, workshops en lezingen. Momenteel werkt ze als freelance beautyjournaliste en begeleidt ze cosmetica- en PR-bedrijven als media- en beauty consultant. Met een diploma digital storytelling is ze alvast klaar voor de toekomst!

Hoe vind je je weg in het ruime aanbod in de parfumerie? Wat kan je uit de verpakking afleiden? Hoe kies en test je een parfum? We verkennen samen met specialiste Sofie de verschillende geurfamilies en hun iconische klassiekers. Een introductie in de brede parfumcultuur, doorspekt met praktische tips. Daar hangt een geurtje aan!

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
dinsdag 18 april
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel ’t Sandt
Zand 17-19
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 3 232 93 90
Bekijk de site van Locatie