Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Motcha meets ManAs : Smartphonevideoworkshop

dinsdag 15 december 2020 @ 21:00 - 22:30

Altijd al kwaliteitsvolle smartphone-video’s willen maken? Dan is dit je kans!
MOTCHA is de fiere dochter van het grotere moederbedrijf DBvideo.
DBVIDEO doet aan multicam producties, MOTCHA doet aan (social media) video producties. Naast cameramannen en materiaal hebben ze ook regisseurs, eventfotografen en andere creatievelingen in huis.
Ze doen aan live video, 2D en 3D animaties, nemen podcasts en studio opnames op, komen ter plekke voor het maken van video’s voor corporate en employer branding alsook time- en hyperlapse beelden voor en achter de schermen. En dat voor alle social media platformen in alle gepaste formaten.
Door het geven van smartphonevideo workshops maken ze van medewerkers echte reporters.
Tijdens deze interactieve online sessie krijgen we de nodige kneepjes van het vak aangeleerd. Ideaal voor de komende feestdagen: want mooie filmpjes maken van onze kerstbubbel en die delen met familie en vrienden, dat staat zeker nu hoog op ons verlanglijstje.
Gezien de huidige coronasituatie pakken we ook deze activiteit in met een digitale strik. Concreet wil dit zeggen dat je je zoals steeds kan inschrijven maar dat het die avond digitaal plaatsvindt. Enkele dagen vóór de uiteenzetting sturen we jou de nodige logingegevens om deel te nemen aan de activiteit. Vanop afstand maar met evenveel enthousiasme en dankbaarheid verwelkomen we je graag om het ManAs-jaar in schoonheid af te sluiten!

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
dinsdag 15 december 2020
Tijd:
21:00 - 22:30

Locatie

Online
België + Google Maps