Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EXCLUSIEF Global trends for the assistant | Bonnie Low-Kramen

dinsdag 5 november 2019 @ 20:30 - 23:30

Bestseller auteur en internationaal spreekster Bonnie Low-Kramen komt weer naar België. En wij hebben opnieuw de unieke kans om haar te gast te hebben bij ManAs. Ze zal een inspirerende uiteenzetting brengen over de wereldwijde trends voor management assistants.
Want zoals ze het zo mooi en paradoxaal verwoord: “Het was nog nooit zo’n goede timing om een MA te zijn. Tegelijkertijd was het nog nooit zo complex als nu om deze job te vervullen”. Samen met haar zullen we deze uitdagingen bekijken.
Want sinds 2008 en de financiële crisis is de wereld enorm veranderd en moeten we als MA deze veranderingen omarmen. In onze complexe en constant veranderende omgeving, moeten we ons mannetje staan. En deze uitdagingen in de vorm van wereldwijde trends die alle assistants ter wereld ervaren, aangaan. Dat houdt onder andere in dat we echt wel als strategische business partners mogen gezien worden. We hebben onze stoel aan de vergadertafel meer dan verdiend en zijn een belangrijke stem alsook gerespecteerde collega. We worden geliefd door onze scherpe zintuigen en moeten nog meer beroep doen op de leiderschap skills die we echt wel hebben. Onze werkgevers kunnen er alleen maar voordeel uit slaan …
Dat is in een notendop het grote topic waarover Bonnie ons maar wat graag meer wil vertellen. Wij zijn alvast erg benieuwd! Schrijf je dus snel in voor deze inspirerende uiteenzetting van deze power dame.

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00 (enkel per overschrijving op rekening, geen cash)

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
dinsdag 5 november 2019
Tijd:
20:30 - 23:30

Locatie

Bluepoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
Berchem, 2600 België
Telefoon:
+32 (0)3 280 45 11
Bekijk de site van Locatie