Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rust in je huis, ruimte in je hoofd | Opruimcoach Nele Colle

woensdag 18 september @ 19:30 - 22:30

Opruimcoach

Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe je afstand van je spullen? Waar kan je ermee heen? En hoe hou je het opgeruimd?

Een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies.

Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Nele Colle

Nele is een Professional Organizer, of gewoon opruimcoach. En haar huis ligt er niet altijd opgeruimd bij. Niet dus. Oeps. Met een man, 3 kinderen, een huis dat wordt verbouwd en 101 interesses en hobby’s heeft ze redenen genoeg voor een overvol, rommelig en chaotisch huishouden. En – we moeten niet liegen – dat is het soms ook. Maar nooit lang. Gek genoeg houdt ze ervan orde in de chaos te scheppen. Toen haar leven, minimum 3x, drukker werd, leek haar liefde voor orde, structuur en efficiëntie ineens niet meer zo gek, maar eerder een nood. Overzicht en orde brachten rust in drukke tijden. En als dat nog even duurzaam kan, dan is ze helemaal blij.

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
woensdag 18 september
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie

Hotel & Congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
Edegem, 2650 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32(0)3 450 90 00
Website:
http://www.terelst.be/