Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Misdaadjournalistiek | Faroek Özgünes

woensdag 14 november 2018 @ 20:30 - 23:30

We mogen niemand minder dan Faroek Özgünes, gekend van het gelijknamige opsporingsprogramma op VTM, verwelkomen bij ManAs. Als justitie- en misdaadverslaggever en dus ideale specialist ter zake, neemt hij ons mee op sleeptouw in de harde misdaad en ruwe terreurdreiging van deze tijden. Met zijn visie en kennis op en over misdaad, denk maar aan zijn boek rond de kasteelmoord, is hij de geknipte persoon om ons enkele cases uit de doeken te doen.

 

faroek
Faroek Özgünes

Faroek Özgünes, mijnwerkerszoon uit Sint-Truiden schopte het tot specialist criminaliteit bij VTM, met een opsporingsprogramma dat zijn eigen naam draagt: Faroek. In samenwerking met het gerecht en de politiediensten gaat presentator Faroek Özgünes op zoek naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of naar getuigen. Hij doet daarbij een beroep op de kijker.

In de jaren ’90 presenteerde hij het programma Royalty. Hij was ook reeds nieuwsanker maar is daarmee gestopt om zich beter te kunnen focussen op zijn job als expert justitie van VTM. Hij heeft een tijdje Telefacts mogen presenteren, presenteerde ook het Vlaamse opsporingsprogramma Telefacts Crime. In 2010 schreef hij een boek over de beruchte parachutemoord, Faroek woont in het Vlaamse Putte.

 

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
woensdag 14 november 2018
Tijd:
20:30 - 23:30

Locatie

Crowne Plaza Antwerp
Gerard Le Grellelaan 10
Antwerpen, 2020 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 3 259 75 00
Bekijk de site van Locatie