Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ManAs op bezoek bij Migino…

woensdag 16 juni @ 19:30 - 22:30

Het ManAs-bedrijfsbezoek van dit jaar brengt ons naar… Migino in Hove. De passie alias het levenswerk van Gino De Rycke, een creatieve man die innovatief omging met… de beukennootjes in zijn tuin. De overvloed eraan bracht hem aan het denken en hij deed er volop research naar. En wat bleek? in de 18de eeuw werd beukennootolie omschreven als ‘de olijfolie van het noorden’. Gino’s interesse werd meteen opgewekt en hij ging op zoek naar geschikt materiaal om zélf beukennotenolie te maken. Het begin van een kleine hobby die is uitgegroeid tot de mooie zaak genaamd ‘Migino’. Samen met de kokkin des huizes startte Gino een queeste naar dé optimale smaak. Een geslaagde samenwerking met topchef Wouter Keersmaekers, chef-kok van restaurant ‘De Schone van Boskoop’, werd de kers op de taart.
Migino in een ‘notendop’: smaakvolle noten- en zaadoliën rijk aan aroma’s, op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en gecreëerd tijdens een uniek productieproces.
Men zal ons rondleiden in de wondere wereld van de oliën. We komen te weten waar Migino voor staat, krijgen wist-je-datjes over deze bijzondere producten én nemen uiteraard de proef op de som. Originele hapjes zullen zorgen voor een grote culinaire toets. Kortom, een boeiend bedrijfsbezoek om vingers en duimen van af te likken!

 

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
woensdag 16 juni
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van de organisator

Locatie

Migino
Magdalena Vermeeschlaan 19
Hove, Antwerpen 2540 België
+ Google Maps
Bekijk locatie site