Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ManAs ontdekt het Gilliot & Roelants Tegelmuseum in Hemiksem

woensdag 30 juni 2021 @ 19:30 - 22:00

Nu versoepelingen gang- en voelbaar zijn en we stap voor stap richting een mooie zomer gaan, sluiten we het ManAs-voorjaar graag af met een extra activiteit. We kregen immers van lid Shirley De Blieck een tijdje terug een leuke tip binnen: of we niet eens het Gilliot & Roelants Tegelmuseum in Hemiksem konden bezoeken? Zij had zelf al de kans gekregen deze parel te ontdekken en deelde haar enthousiasme graag met ons.Tegelmuseum Hemiksem
We nodigen jou dan ook met plezier uit voor wat belooft een bijzondere avond te worden waarin we dit onontgonnen terrein op een rustig tempo met een gids kunnen ontdekken. Van een knappe historische collectie tot indrukwekkende schenkingen: dit museum is het enige gespecialiseerde tegelmuseum in België. Nog nooit zoiets bezocht? Daar brengen we samen met jou en de andere nieuwsgierige ManAs-leden en sympathisanten dus graag verandering in!
Laat je verrassen door wat ons mooie land te bieden heeft: het is ‘achter onze hoek’ maar we hadden er nog nooit van gehoord. Binnenkort dus wel!
We trakteren jou graag op iets fris (en fruitig)!
Al nieuwsgierig? Check alvast hun website

ManAs leden: gratis | sympathisanten: € 18,00 | studenten: € 8,00

button_inschrijven

Gegevens

Datum:
woensdag 30 juni 2021
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisator

Management Assistant club
Telefoon:
0496251718
E-mail:
info@manas.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Gilliot & Roelants Tegelmuseum
Sint-Bernardusabdij 1
Hemiksem, Antwerpen 2620 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie