Wolters Kluwer

Opleidingen voor iedereen
Eenheidsworst heeft geen zin. Opleidingen werken alleen als ze geschikt zijn voor uw kennisniveau en voor de fase van uw carrière waarin u zich nu bevindt. Daarom geven we heel veel verschillende opleidingen, op uiteenlopende niveaus en in tal van kennisdomeinen: Finance, Tax & Accounting, Legal, Sales, Marketing & Bedrijfscommunicatie, IT & Project- en procesmanagement, Business & People management, Secretariaat & Management support, Professional Skills en nog veel meer.

Focus op kwaliteit
We dragen al 8 jaar het Qfor label, wonnen 3 keer de prijs voor Best Learning & Development Company tijdens de HR Excellence Awards en hebben tal van certificaten van beroepsverenigingen. We zijn ook erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Stuk voor stuk bewijzen dat u van ons kwaliteit krijgt. En toch zijn die prijzen en erkenningen niet wat wij het belangrijkst vinden. Wij worden warm van de 93% tevredenheid bij onze klanten. Want als meer dan 9 op de 10 mensen die bij ons een opleiding volgden, zeggen dat ze er veel sterker uitgekomen zijn, dan wil dat toch iets zeggen.

Eén doel: u sterker maken
Onze opleidingen willen u helpen om beter te worden. Een betere specialist, een betere management assistant, manager, zaakvoerder, marketeer, jurist, … Zelfs een beter team. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat sterke mensen sterke organisaties maken.