Van der Valk Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen, heeft 205 ruime hotelkamers dicht bij het centrum van Antwerpen, met alle comfort die u van een goed hotel mag verwachten. Bovendien kunt u kosteloos gebruik maken van de faciliteiten die wij in huis hebben, zoals een verwarmd zwembad, sauna, hammam, en fitnessruimte. U kunt uw auto gratis parkeren en natuurlijk hebben we overal gratis Wi-Fi.

 

Van der Valk Hotel Antwerpen specialiseert zich in zakelijke ontmoetingen. Onze 13 multifunctionele vergaderzalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 120 personen. Ze variëren in oppervlakte van 25m2 tot 120m2. Een ideale vergaderlocatie in Antwerpen dus!
De zalen zijn voorzien van technische faciliteiten zoals een ingebouwde beamer, projectiescherm, flipover, airconditioning, geluidsinstallatie, flat screen, minibar en gratis Wi-Fi. Alle zalen hebben daglicht en de zalen op de achtste verdieping kijken uit op de prachtige Antwerpse skyline. Ook tijdens de koffiepauzes in de lobby geniet u van dit adembenemende uitzicht over het centrum van Antwerpen. Op de achtste verdieping is een meeting host aanwezig, zodat u een aanspreekpunt hebt waar u terecht kunt voor eventuele vragen. Onze medewerkers zorgen er voor dat uw event volledig naar wens verloopt. Van vergadering of opleiding tot seminarie: efficiëntie en gastvrijheid staan bij ons in de vergaderruimtes voorop.