Holiday Inn Brussels Airport

May the SKOJ be with you!

Van jouw business trip een aangename, verrassende ervaring maken: dat is onze missie bij Holiday Inn Brussels Airport. We bezorgen je een ‘SKOJ’ verblijf in ons hotel. Dit is het Zweedse woord voor ‘plezier’ en tevens een acroniem van ‘Surprising’, ‘Kreative’, Original’ en ‘Joyful’. SKOJ is onze levensstijl, elke dag opnieuw!

SURPRISING ROOMS

Room, sweet room

Ons hotel telt 310 kamers, ruimer dan in elk ander hotel in de buurt van Brussels Airport. Na een lange werkdag is het zalig ‘thuiskomen’ in een mooie kamer, waar je neerploft in een comfortabel queen-size bed!

KREATIVE KUISINE

Let there be food

Chef Ben zorgt ervoor dat je ons restaurant verlaat met een glimlach tot over je oren. Een gezond ontbijt, een lekkere lunch of een gezellig diner: Bens creaties zijn een regelrechte streling voor je smaakpapillen!

ORIGINAL MEETINGS

All work, all play

Werken is fun! Onze SKOJ vergaderzalen zijn zo ontworpen dat ze de creativiteit en inspiratie ten volle stimuleren tijdens je meeting of seminarie. Wie weet zitten de gratis koekjes er ook wel voor iets tussen?

JOYFUL STAY

Work it out

Wil je werken aan dat droomlichaam of gewoon zin om wat stoom af te laten? In onze gym vind je alles wat je nodig hebt om je uit te leven! Nadien kan je heerlijk relaxen in onze spa met sauna en hammam. Life is good!