BluePoint

BluePoint Meet. Werk. Tech. conferentie- en businesscentra zijn dynamische meeting & netwerk locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik.  en worden gestimuleerd door technologie.

Elk van deze vooruitstrevende zakencentra biedt verschillende vormen of volledig onderhouden kantoorruimte te huur aan, evenals een breed scala aan modulaire evenementenruimtes, waaronder ondersteunende diensten zoals audiovisuele expertise en creatieve catering.  Toegepaste technologie zoals videoconferenties en live streaming dragen bij aan een betere ROI (return on investment) of een zakelijk evenement.

BluePoint Antwerpen ligt in een groene en rustige omgeving op 10 minuten van Berchem station en biedt gemakkelijke parkeerfaciliteiten, zowel boven als ondergronds met elektrische laadpalen.
Het biedt 25 vergaderzalen te huur in een klassiek en indrukwekkend gebouw met uiteenlopende faciliteiten voor het organiseren van meetings, vergaderingen en evenementen tot 600 deelnemers. Catering op maat voor vergaderingen, conferenties, workshops, product presentaties, recepties en walking diners maken ook deel uit van de diensten van BluePoint Antwerpen. Diverse ‘open lucht’ ruimtes, waaronder het prachtige dakterras, vervolledigen de voordelen van deze Antwerpse evenementenlocatie.

 

 

 

De Tech.Lounge is een nieuwe generatie coworkingruimte in Brussel uitgerust met de nieuwste technologische toepassingen. Tech.Lounge Brussels bestaat uit 1200 m2 werkplekken met vaste en flexibele werkplekken, vergaderzalen, ontspannings- en netwerkzones, een brainstormarena, een opnamestudio en een volledig digitaal trainingscentrum.  Dit nieuwe concept van samenwerking is sinds 1 februari 2018 geopend en is bedoeld voor startups, scale-ups en jonge ondernemers, evenals freelancers die op zoek zijn naar een creatieve omgeving en graag willen deelnemen aan een werkgemeenschap waar ideeën en knowhow wordt aangemoedigd. Binnenkort openen we een tweede Tech.Lounge in Antwerpen!